Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Solved - "Page cannot be displayed" Error
Old 10-12-2006, 08:26 PM   #1
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Solved - "Page cannot be displayed" Error

At sister's house, and have been connecting via their wireless network with no problems. Today, for some sites I'd get a "Page cannot be displayed...try again later" type message. Gradually more sites returned this error and now I can't get to any web sites.

Tried rebooting, etc. Any other ideas?

Thanks,
__________________

__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-12-2006, 08:43 PM   #2
Thinks s/he gets paid by the post
cube_rat's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,466
Re: "Page cannot be displayed" Error

Are you using Firefox for your browser by any chance?
If so, does the error message appear in a big gray box?
Is you network on Comcast?
Got a Vonage phone connected to the router by any chance?
__________________

__________________
fuzzy? cute?
cube_rat is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 10:38 AM   #3
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Re: "Page cannot be displayed" Error

Thanks, CR.

No to all of those.
__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 10:53 AM   #4
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
brewer12345's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 16,391
Re: "Page cannot be displayed" Error

And here I thought this was another Mark Foley joke...
__________________
"There are three kinds of men. The one that learns by reading. The few who learn by observation. The rest have to pee on the electric fence for themselves."



- Will Rogers
brewer12345 is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 11:04 AM   #5
Thinks s/he gets paid by the post
cube_rat's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,466
Re: "Page cannot be displayed" Error

Quote:
Originally Posted by TromboneAl
At sister's house, and have been connecting via their wireless network with no problems. Today, for some sites I'd get a "Page cannot be displayed...try again later" type message. Gradually more sites returned this error and now I can't get to any web sites.

Tried rebooting, etc. Any other ideas?

Thanks,
Did you trying pinging anything at the DOS command line? -try pinging anything like www.yahoo.com to see if you get a reply back. Also, you should try renewing your IP config address at the command line while you're at it. If you don't know the IP config renew command, go to the network places, right click and run repair.
__________________
fuzzy? cute?
cube_rat is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 12:42 PM   #6
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Re: "Page cannot be displayed" Error

Pinging www.yahoo.com results in "Ping request could not find host www.yahoo.com..."

However, if I ping 209.131.36.158 everything works fine.

Released and renewed ip config address, but no joy.

Skype works fine.

I've concluded there's some problem in resolving the domain names. I can set the browser to 72.14.207.99 and see google that way.
__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 03:00 PM   #7
Thinks s/he gets paid by the post
SecondCor521's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Boise
Posts: 2,406
Re: "Page cannot be displayed" Error

Sounds exactly like a problem I've had with my Dell wireless 802.11bg thing.

I'm curious, if you type "ipconfig /all" at a DOS prompt and compare your IP address with your DNS server address, are they wildly different? If so, that could be your problem: Your PC goes to the DNS server to translate the name to the IP address.

Dunno how to fix it though, sorry. In my case, it spontaneously started working again a few weeks later, then spontaneously quit working again a few weeks after that. I think there is a bug in there somewhere based on my Google investigation, but I don't think anyone from Dell has any interest in fixing it. Possibly buying a new wireless card might fix it; I've heard Intel is good.

2Cor521
__________________
"At times the world can seem an unfriendly and sinister place, but believe us when we say there is much more good in it than bad. All you have to do is look hard enough, and what might seem to be a series of unfortunate events, may in fact be the first steps of a journey." Violet Baudelaire.
SecondCor521 is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 03:04 PM   #8
Thinks s/he gets paid by the post
retire@40's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,670
Re: "Page cannot be displayed" Error

Try power cycling your modem, router and computer.

I had a similar problem getting to the Vanguard website a while ago. I could log onto any website except that one.

I power cycled and then it worked and never had a problem since.
__________________
No man is free who is not master of himself. --- Epictetus
Enjoy Yourself (It's Later Than You Think). --- Guy Lombardo
retire@40 is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 03:36 PM   #9
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,487
Re: "Page cannot be displayed" Error

could try "delete temporary internet files" (tools, internet options) then close and reopen ... this often seems to work for "unexplained" browser problems.
__________________
d is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 04:01 PM   #10
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
donheff's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Washington, DC
Posts: 8,650
Re: "Page cannot be displayed" Error

Are you going through a wireless router that will allow you to plug directly into the router? If so see if you get DNS when plugged in. If you maybe the DHCP server isn't working properly over wireless. You may be able to overcome the problem on the wireless laptop by setting a fixed IP address, gateway, and DNS server instead of letting DHCP set it. e.g if the pluggesd in machine get IP:192.168.1.100, gateway: 192.168.1.1; DNS XXX.XXX.XXX.XXX set up the laptop on 192.168.1.102 and use the other settings from the hardwired device.
__________________
Every man is, or hopes to be, an Idler. -- Samuel Johnson
donheff is online now   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 04:50 PM   #11
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Re: "Page cannot be displayed" Error

IP address and DNS server address only different for the last number.

Tried deleting temp files and cookies.

Can't plug in. Recycling the modem and router might be problematic, since this system here is a house of cards.

Thanks for the help.
__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 06:37 PM   #12
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
donheff's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Washington, DC
Posts: 8,650
Re: "Page cannot be displayed" Error

Quote:
Originally Posted by TromboneAl
IP address and DNS server address only different for the last number.

Tried deleting temp files and cookies.

Can't plug in. Recycling the modem and router might be problematic, since this system here is a house of cards.

Thanks for the help.
Ping the DNS server it is trying to send you to and see if it is up. If not, hard code teh IP address you were assigned and the other DNS address.
__________________
Every man is, or hopes to be, an Idler. -- Samuel Johnson
donheff is online now   Reply With Quote
Re: "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 09:07 PM   #13
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Re: "Page cannot be displayed" Error

If I use ipconfig /all I get an address for the DNS server. If I ping that address, I get a reply.

I've also tried a system restore to time before the problem occurred. No joy there either.
__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Re: Solved - "Page cannot be displayed" Error
Old 10-13-2006, 09:31 PM   #14
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
TromboneAl's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11,201
Re: Solved - "Page cannot be displayed" Error

Got it. Thanks Retire@40! I finally got fed up enough to pull the plug on the modem and router, and when they came back up everything worked fine.

Man, Windows is so screwed up -- nobody should have to go through this.
__________________

__________________
Al
TromboneAl is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bad gateway error mathjak107 Forum Admin 0 09-24-2006 03:57 AM
Margin of error for expense Sam FIRE and Money 4 04-25-2006 07:57 PM
Vanguard tracking error? wabmester FIRE and Money 3 12-23-2004 06:30 PM

 

 
All times are GMT -6. The time now is 07:18 AM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.