Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Anyone Else Have Problem w/ Slow Forum
Old 09-26-2019, 05:45 PM   #1
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,766
Anyone Else Have Problem w/ Slow Forum

Every once in a while, it seems like the forum gets very slow (or doesn't move at all) . If I click on something nothing happens. If I go to any other web page, it works fine and if I come back to ER, the same thing happens. It is only occasional and lasts for some minutes but there seems to be a distinct difference w/ everything else.
__________________

kaneohe is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-26-2019, 05:48 PM   #2
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
travelover's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11,624
Same, periodically.
__________________

__________________
Yes, I have achieved work / life balance.
travelover is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 05:48 PM   #3
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Jan 2018
Location: Tampa
Posts: 4,314
No issues here. Maybe too many ads.
__________________
TGIM
Dtail is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 06:00 PM   #4
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 3,209
fwiw, no delays here, fastest site I can think of actually
GrayHare is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 06:02 PM   #5
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Apr 2005
Location: Midwest
Posts: 2,083
Yes, on this end in recent days
razztazz is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 07:27 PM   #6
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
target2019's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,304
Have had that problem, but not frequently enough to care about it.
target2019 is online now   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 07:31 PM   #7
Thinks s/he gets paid by the post
Car-Guy's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Citizen of Texas
Posts: 3,370
It happens to me occasionally but not recently. When it does happen it seem to clear up in a few minutes.
Car-Guy is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 07:49 PM   #8
Moderator
Jerry1's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 2,840
Yes, happens pretty often. Seems to just lock up for a bit. Never seems to last long, but noticeable.
__________________
Every day when I open my eyes now it feels like a Saturday - David Gray
Jerry1 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2019, 08:40 PM   #9
Thinks s/he gets paid by the post
MuirWannabe's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,011
Yes, seems to happen rather frequently now
__________________
“Of all the paths you take in life, make sure a few of them are dirt.” John Muir
MuirWannabe is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 06:25 AM   #10
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
Dawg52's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Central MS/Orange Beach, AL
Posts: 8,328
Rare but has happened.
__________________
Retired 3/31/2007@52
Investing style: Full time wuss.
Dawg52 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 06:30 AM   #11
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
Midpack's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: NC
Posts: 14,035
Rare for me too. I just assume there’s some admin function going on when it does happen, never lasts more than a few minutes that I recall.
__________________
No one agrees with other people's opinions; they merely agree with their own opinions -- expressed by somebody else. Sydney Tremayne
Retired Jun 2011 at age 57

Target AA: 45% equity funds / 30% bond funds / 25% cash - radically changed Nov 2018
Target WR: Approx 2.5% Approx 20% SI (secure income, SS only)
Midpack is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 06:31 AM   #12
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Sep 2014
Location: Grapetown
Posts: 1,806
No slowdown experienced here.
Winemaker is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 06:34 AM   #13
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Jun 2003
Location: Historic Florida
Posts: 3,572
Only when not using an add blocker.
__________________
"Arguing with an Engineer is like rolling in the mud with a pig. Just remember that the pig likes it."
ShokWaveRider is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 06:35 AM   #14
Administrator
Alan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Eee ba gum
Posts: 24,844
It happens quite a bit with me, but I put it down to accessing it in the morning here, which is 6 hours ahead of CST. (I don't know where the server is located).

Interesting to hear that others experience similar issues during "office hours".
__________________
Retired in Jan, 2010 at 55, moved to England in May 2016
Enough private pension and SS income to cover all needs
Alan is online now   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 07:46 AM   #15
Recycles dryer sheets
Go-NoGo's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 146
Happened to me as well - page took about 15 seconds to load. I checked if internet was down (Not), other sites loaded promptly which leads me to believe that the problem was with ER
Go-NoGo is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 07:55 AM   #16
Full time employment: Posting here.
 
Join Date: Nov 2016
Location: Washington State
Posts: 875
Quote:
Originally Posted by Go-NoGo View Post
page took about 15 seconds to load. I checked if internet was down (Not), other sites loaded promptly which leads me to believe that the problem was with ER
Yep, I get the same results about once a month or so. I am using an ad blocker so I don't think it's related to advertisements. The page just fails to load. Thankfully it usually clears up in a few minutes and works fine when I come back to visit later.
mountainsoft is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 08:02 AM   #17
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
MRG's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 8,152
It's appeared slow intermediatly,I'd thought it was my internet connection but other sites seem unaffected..
MRG is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 08:16 AM   #18
Administrator
MichaelB's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: lumpen slums of cyberspace
Posts: 30,007
This happens to me, but not frequently, almost always early in the morning when I first post. It goes away after a few minutes.

Something similar happens with other websites as well, and a couple stop loading altogether. Bloomberg News is like this. They still load normally on other devices, but not on my tablet, and if I clear cache the problem goes away.
MichaelB is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 09:34 AM   #19
Recycles dryer sheets
Go-NoGo's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 146
I am sure the Administrators are on top of this and are aware of this - there are flaws in the vbulletin software that this forum is running on. Apparently hackers are exploiting this vulnerability to take control of servers:

"Attackers are mass-exploiting an anonymously disclosed vulnerability that makes it possible to take control of servers running vBulletin, one of the Internet’s most popular applications for website comments."

https://arstechnica.com/information-...vbulletin-bug/
Go-NoGo is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 01:04 PM   #20
Moderator
Walt34's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern WV Panhandle
Posts: 19,972
I happens every great long while to me too but not long enough or often enough to complain about. I'll open a new window and load another site to see if it's me or something else. 99.9% of the time it's something else.
__________________

__________________
I heard the call to do nothing. So I answered it.
Walt34 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone else have a 'problem' with ORP's "moving money to a roth" before RMD...... Cut-Throat FIRE and Money 61 09-01-2012 05:07 AM
ORP web site error - calculator won't run, anyone else have same problem? Lisa99 FIRE and Money 1 04-10-2012 01:29 PM
Anyone else having a Hotmail/Windows Live Hotmail service problem? Nords Other topics 3 10-22-2008 04:15 PM
Slow for anyone else? cute fuzzy bunny Forum Admin 32 01-26-2008 10:46 PM
FI/RE a nice problem to have but still a problem Grizz Hi, I am... 27 06-29-2007 01:29 AM

» Quick Links

 
All times are GMT -6. The time now is 01:53 AM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×