Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Force a line break in a message?
Old 08-27-2011, 03:06 PM   #1
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
Chuckanut's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: West of the Mississippi
Posts: 5,154
Force a line break in a message?

How do I force this forum to put in a blank like so I can seperate paragraphs and make for easier reading? Right now I would like a blank line between the previous sentence and this one, but I can't get it. Hitting ENTER and skipping a line when I type this message does NOT produce a blank like when I see it.
__________________

__________________
The worst decisions are usually made in times of anger and impatience.
Chuckanut is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-27-2011, 03:11 PM   #2
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
braumeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,129
Hitting the Return key twice works for me.
Try going into the User CP, then Edit Options, and scroll down to Miscellaneous and see what kind of editor you're using.
__________________

__________________
braumeister is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2011, 04:16 PM   #3
Thinks s/he gets paid by the post
GregLee's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Waimanalo, HI
Posts: 1,881
Quote:
Originally Posted by braumeister View Post
Hitting the Return key twice works for me.
Right, except my last few keyboards have this key labeled "Enter" rather than "Return".

Most likely, you can start a new paragraph with the Enter/Return key. If you also want a blank line before your new paragraph, you can hit Enter/Return a second time to add an empty paragraph, which will be displayed as a blank line between paragraphs.
__________________
Greg (retired in 2010 at age 68, state pension)
GregLee is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


 

 
All times are GMT -6. The time now is 09:27 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.