Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Possible Bug?
Old 10-10-2008, 08:56 PM   #1
Dryer sheet aficionado
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Possible Bug?

When I check the "consistent annual market growth" option on the "Your Portfolio" page, and try different percentage rates of growth and submit them, none of them seem to have an effect on the results. The initial result from the 10% preset amount of annual growth stays the same every time, always unchanged, regardless of what rate of growth I enter.

Has anyone else had this problem? Is there any thing I'm doing wrong?

Changing the fixed income return and/or inflation rate does change the result as expected.

Thanks for getting back to me about this.
__________________
halo is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spredsheet bug? Cadence FIRECalc support 1 07-18-2007 06:54 AM
A bug? RASAP FIRECalc support 7 01-11-2007 04:56 PM
what's that bug? ladelfina Other topics 8 07-08-2006 02:18 AM
Another bug modlair FIRECalc support 2 05-23-2006 03:03 PM

 

 
All times are GMT -6. The time now is 04:42 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.