Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
page not loading - (solved - see post #25
Old 11-15-2019, 09:28 AM   #1
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1,262
page not loading - (solved - see post #25

This morning Firefox 70.0.1 (64-bit) is getting:
"The page isnít redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."
On URL Forum Admin - Early Retirement & Financial Independence Community
(and many others on this site)

on most of the links. I was only able to access the "Forum Admin" link by coming in through Internet Explorer.

"Is it just me?" Or did something change?
Spock is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-15-2019, 09:56 AM   #2
Moderator
MBAustin's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 6,499
No issue with Safari, but I do allow cookies. Do you have cookies blocked?
__________________
"One of the funny things about the stock market is that every time one person buys, another sells, and both think they are astute." William Feather
----------------------------------
ER'd Oct. 2010 at 53. Life is good.
MBAustin is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 10:10 AM   #3
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: No Country for Old Men
Posts: 47,208
I'm having the same problem using Chrome, and I'm not blocking cookies or using an adblocker. If I quote a post and try to reply I get only a blank page or a "page not loading, try clearing your cookies, too many redirects" message.

I can post OK if I don't quote or include an attachment.
__________________
Numbers is hard

Retired in 2005 at age 58, no pension
REWahoo is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 10:16 AM   #4
Administrator
Alan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: N. Yorkshire
Posts: 27,343
Quote:
Originally Posted by REWahoo View Post
I'm having the same problem using Chrome, and I'm not blocking cookies or using an adblocker. If I quote a post and try to reply I get only a blank page or a "page not loading, try clearing your cookies, too many redirects" message.

I can post OK if I don't quote or include an attachment.
Using Chrome here on an iPad, and no problems.
__________________
Retired in Jan, 2010 at 55, moved to England in May 2016
Enough private pension and SS income to cover all needs
Alan is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 10:23 AM   #5
Moderator Emeritus
W2R's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: New Orleans
Posts: 44,025
Quote:
Originally Posted by Alan View Post
Using Chrome here on an iPad, and no problems.
Using Microsoft Chromium Edge here, on a laptop, and no problems for me, either.

I don't have my adblocker turned on. Also I don't tell my browser to delete cookies automatically upon exit, though I do that manually every weekend just before I do my back-up.
__________________
"It ain't over till it's over"
- - - Yogi Berra (1973)
W2R is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 10:24 AM   #6
Thinks s/he gets paid by the post
Just_Steve's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Dutchess County
Posts: 1,601
Safari, blocking cookies and running add blocker, no issues.
Just_Steve is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 10:50 AM   #7
Thinks s/he gets paid by the post
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1,262
Quote:
Originally Posted by MBAustin View Post
No issue with Safari, but I do allow cookies. Do you have cookies blocked?
No changes since yesterday when it worked fine.
I'll fiddiddle with cookies for this site and see if something changes.
Spock is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 11:02 AM   #8
Thinks s/he gets paid by the post
USGrant1962's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: DC area
Posts: 1,474
Same problem with Chrome on PC. No ER.org cookies.

Works fine on phone app.
__________________
FI and Semi-ER March 24, 2017
Consulting to stay engaged

"All models are wrong, some are useful." - George Box
USGrant1962 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 11:11 AM   #9
Administrator
MichaelB's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sheltered in place
Posts: 32,973
Quote:
Originally Posted by REWahoo View Post
I'm having the same problem using Chrome, and I'm not blocking cookies or using an adblocker. If I quote a post and try to reply I get only a blank page or a "page not loading, try clearing your cookies, too many redirects" message.

I can post OK if I don't quote or include an attachment.
I'm using Chrome on a PC, no issues posting or quoting.
MichaelB is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 12:48 PM   #10
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: No Country for Old Men
Posts: 47,208
Quote:
Originally Posted by USGrant1962 View Post
Same problem with Chrome on PC. No ER.org cookies.

Works fine on phone app.
Same here (posting this on my phone). Problem still there using a different PC, Chrome, and a different IP.
REWahoo is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 01:11 PM   #11
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso)
Give me a forum ...
target2019's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Stuck in the mud somewhere in the swamps of Jersey
Posts: 6,557
With Brave and Firefox on PC:
www.early-retirement.org redirected you too many times.
Try clearing your cookies.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

No problems with Chrome PC.
target2019 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 01:42 PM   #12
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: No Country for Old Men
Posts: 47,208
This obviously isn't a problem with an individual computer or a browser. Wonder if Andy is seeing problems on his other Social Knowledge Community sites?
__________________
Numbers is hard

Retired in 2005 at age 58, no pension
REWahoo is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 03:45 PM   #13
Recycles dryer sheets
Lagniappe's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 344
Similar problem with Firefox o PC. Chrome (with an ad blocker) is working fine so far.
Lagniappe is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 05:12 PM   #14
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: No Country for Old Men
Posts: 47,208
Chrome is still giving me the problem on both the laptop and desktop, rendering both unusable on the forum. However, Firefox appears to be working OK on my desktop.
__________________
Numbers is hard

Retired in 2005 at age 58, no pension
REWahoo is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 05:33 PM   #15
Recycles dryer sheets
rpguy4's Avatar
 
Join Date: May 2015
Posts: 91
Clicked on a link/thread from the Early Retirement newsletter :
Measuring Net Worth - Early Retirement & Financial Independence Community

My adblocker is off for the site, and I am accepting cookies :
Enhanced Tracking Protection is off for this site.
Firefox was working yesterday. Problem started this morning
Windows 10 PC / Firefox 70.0.1 (64-bit)

Chrome is working fine.

Error :
The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.
rpguy4 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 06:18 PM   #16
Administrator
Janet H's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Pacific NW
Posts: 5,781
One thing you might try is clearing your browsers cache. Safari users are fairly used to this error message but it's rare to see it in chrome - still the same solution may help. In the mean time we'll do some poking around...
__________________
E-R.org Custom Google Search | Meddle not in the affairs of dragons, for you are crunchy, and taste good with ketchup.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 06:44 PM   #17
Full time employment: Posting here.
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 898
Problem with chrome and duck duck go through chrome. No problem with Explorer that has allowed me to write this reply
davef is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 08:17 PM   #18
Recycles dryer sheets
FrankiesGirl's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 146
I've been getting the same error for at least 24+ hours now. Firefox, turned off ad blocker and tried restarting/cleared cookies/cache and still the same. Only able to get this thread to load after a half dozen clicks...
__________________
FIRE as of spring 2015!
FrankiesGirl is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 08:54 PM   #19
Dryer sheet aficionado
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 37
I am getting this same issue on Chrome using Duck Duck Go as well. If I open the site in an incognito window, I will not experience the issue. Attempting to load site like I normally do (w/o being in incognito mode) I get nothing but the too many redirects error. This started happening for me yesterday.
compounder is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2019, 08:57 PM   #20
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: No Country for Old Men
Posts: 47,208
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
One thing you might try is clearing your browsers cache.

Cleared the cache in my Chrome browser. Didn't help.
__________________
Numbers is hard

Retired in 2005 at age 58, no pension
REWahoo is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Search Page as Home Page Suggestions easysurfer Other topics 17 07-09-2017 08:07 AM
script not loading message lemming Forum Admin 1 07-30-2012 12:53 PM
Page Not Loading Fo Me La Selva FIRECalc support 4 01-03-2008 10:43 AM
Solved - "Page cannot be displayed" Error TromboneAl Other topics 13 10-13-2006 08:31 PM
See @ Last, See @ Last, Thank God I Can See @ Last Beachbumz Other topics 24 02-18-2005 08:16 PM

» Quick Links

 
All times are GMT -6. The time now is 09:32 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.