Join Early Retirement Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Turning Off "Optional: Investigate" Options
Old 12-26-2013, 09:55 AM   #1
Dryer sheet wannabe
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
Turning Off "Optional: Investigate" Options

Is there a way to turn off selections made in the Investigate section? Once I select one, or change selections, I am unable to de-select at least one and get back to an page with no selections. This requires me to start all over and input everything again to have no Investigate items selected.

I think it needs a "None" selection, but I may be missing something. Thanks for the help.

Never mind: I see now the first option will return the model to the standard output. A senior moment!
__________________

__________________
Retired At 50
BigFoot48 is offline   Reply With Quote
Join the #1 Early Retirement and Financial Independence Forum Today - It's Totally Free!

Are you planning to be financially independent as early as possible so you can live life on your own terms? Discuss successful investing strategies, asset allocation models, tax strategies and other related topics in our online forum community. Our members range from young folks just starting their journey to financial independence, military retirees and even multimillionaires. No matter where you fit in you'll find that Early-Retirement.org is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with our members, see fewer ads, upload photographs, create a retirement blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-26-2013, 10:07 AM   #2
Give me a museum and I'll fill it. (Picasso) Give me a forum ...
REWahoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Texas Hill Country
Posts: 42,074
I don't understand what you are trying to do. The default on the Investigate tab can be changed to whatever option you wish but you must have one of the options selected prior to hitting the submit button. Once you do a run you can go back to the Investigate tab and select any other option and do another run without having to input your numbers again.
__________________

__________________
Numbers is hard

When I hit 70, it hit back

Retired in 2005 at age 58, no pension
REWahoo is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2013, 10:15 AM   #3
Dryer sheet wannabe
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
Thanks. I've resolved my understanding problem. I had selected a fixed return portfolio along with an Investigate item and was confused when I changed Investigate back to the default and the graph remained a single-line one.
__________________
Retired At 50
BigFoot48 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


 

 
All times are GMT -6. The time now is 07:24 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.